Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να κερδίσουμε τα ματς στην έδρα μας”

“Να κερδίσουμε τα ματς στην έδρα μας”

mitoglou panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο αύριο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της basket league, με τον Ντίνο Μήτογλου να θέτει στόχο για τους πράσινους να πάρουν τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και στην Α1 και στην Ευρωλίγκα.

“Η μεγάλη νίκη μας στη Ρωσία επί της ΤΣΣΚΑ δεν είχε συνέχεια ούτε απέναντι στην ΑΕΚ, ούτε στο Μιλάνο. Δυστυχώς, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ειδικά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε δύο ήττες.

Η αλήθεια είναι πως η Αρμάνι έπαιξε πιο σκληρά από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο καλύψαμε τη διαφορά αλλά δεν αρκούσε. Οι αντίπαλοί μας ήταν πιο μαχητικοί, πήραν πολλά ριμπάουντ, έβαλαν μεγάλα σουτ και πήραν τη νίκη, την οποία άξιζαν απόλυτα.

Όπως συνηθίζω να λέω είτε μετά από νίκες είτε μετά από ήττες, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθούμε περαιτέρω με τα ματς που φεύγουν. Ακολουθεί ο αγώνας με το Λαύριο και μια «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, με τις αναμετρήσεις απέναντι σε Μπάγερν και Ζαλγκίρις. Μαζί με τον επόμενο αγώνα με τη Βιλερμπάν έχουμε συνολικά τέσσερα σερί εντός έδρας ματς, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Ευχαριστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …