Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να δίνουμε το 200% σε κάθε κατοχή”

“Να δίνουμε το 200% σε κάθε κατοχή”

kalogiannidis kolossos

Ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο τον Προμηθέα στην Ρόδο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της basket league, και ο Φίλιππος Καλογιαννίδης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι για να καταφέρει η ομάδα του να πάρει την νίκη πρέπει άπαντες να δίνουν το 200% σε κάθε κατοχή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από το Λαύριο, αλλά και στους τραυματίες Τσαλμπούρη και Τζάκσον.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα φίλοι μου,

Την προηγούμενη εβδομάδα ηττηθήκαμε σ’ έναν αγώνα που περίμενα να πάρουμε αρκετά θετικά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε κανένα σημείο! Σ’ ένα παιχνίδι που έπρεπε να κοιτάξουμε το Λαύριο κατάματα, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να παίξουμε με πολύ μεγαλύτερη διάθεση και να φύγουμε μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είχαμε την απουσία του Τσαλμπούρη καθώς επίσης και την ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό του Τζάκσον κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εύχομαι και στους δύο να γίνουν γρήγορα υγιείς και να επιστρέψουν στα παρκέ!

Πέρα απ’ όλα αυτά, όμως, έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο που δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ο καθένας μας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του.

Σίγουρα η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή θέση και πρέπει ν’ αλλάξει σύντομα αυτό, για ν’ αποφύγουμε τυχόν κινδύνους στο τέλος της σεζόν! Είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό και πρέπει από εδώ και πέρα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Είμαστε σ’ ένα πολύ υγιές σωματείο, είναι συνεχώς όλοι από πάνω μας, από τους προπονητές και το σταφ γίνεται εξαιρετική δουλειά, επομένως πρέπει ν’ αρχίσουμε να φέρνουμε πάλι τα θετικά αποτελέσματα, που είχαμε στην αρχή του πρωταθλήματος!

Να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Κολοσσού τον Ζερμέιν Λοβ! Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει τη νοοτροπία του προπονητή, μιας και είχαν συνεργαστεί ξανά πέρυσι στον Χολαργό. Όλοι προσπαθούμε να τον κάνουμε να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομάδα και ελπίζουμε να μας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια!

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα στην έδρα μας. Μια ομάδα με πλήρες ρόστερ και με παίκτες με μεγάλη ποιότητα! Το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του! Με πάθος και ενέργεια στην άμυνα, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι!

Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Οι νίκες απ’ εδώ και πέρα είναι επιτακτικές γι’ εμάς. Ξέρουμε όλοι την κρισιμότητα κάθε αγώνα και πρέπει να μιλάμε πλέον μέσα στο γήπεδο! Να παλεύουμε και να δίνουμε το 200% σε κάθε κατοχή του παιχνιδιού!

Τα λέμε την άλλη φορά,

Φίλιππος”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …