Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας κόντρα στον Παναθηναϊκό”

“Να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας κόντρα στον Παναθηναϊκό”

AEK

AEK στο πρώτο της παιχνίδι για το 2020 έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της Ένωσης σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα τόνισε ότι θέλει να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες κόντρα στους “πράσινους”.

Αναλυτικά:

“Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Αύριο ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας με τον πρωταθλητή. Με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό και σοβαρό τεστ για εμάς. Διαφορετικού επιπέδου από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεται να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας. Η τακτική και ατομική ικανότητά των παικτών μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να παίξουμε καλά και σκληρά στην άμυνα και να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεσή μας για να σκοράρουμε. Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούμε τον κόσμο που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει, να δώσει ώθηση στους παίκτες σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…