Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μπορούμε πιο ψηλά”

“Μπορούμε πιο ψηλά”

konstantinos mitoglou panathinaikos cska

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου και πλέον βρίσκεται μόνος έκτος στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ντίνος Μήτογλου μετά την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι “πράσινοι” μπορούν να τερματίσουν ακόμη ψηλότερα στην κανονική διάρκεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Κάναμε μια κοιλιά. Η Μπάγερν έχει ικανούς παίκτες και μάζεψε τη διαφορά. Επανήλθε γρήγορα στο ματς. Κρατάμε την αρχή και το τέλος που ήταν τα καλά στοιχεία μας. Και συγχαρητήρια στον Γιώργο για την εμφάνισή του. Είναι σημαντικός για την ομάδα μας. Απαιτούμε πράγματα από αυτόν. Όλοι απαιτούμε κάτι από τον Γιώργο και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν.

Η αλήθεια είναι πως η Μπάγερν πάσαρε καλά τη μπάλα και έβαλε πολλά σουτ. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Αυτό το κάναμε στην τέταρτη περίοδο. Φάνηκε η διαφορά στο τέλος καθώς καλύψαμε τη διαφορά. Είναι σε 48 ώρες το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να το ξεχάσουμε, τελείωσε.

Σε 48 ώρες έχουμε σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας. Τα παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να τα χτυπήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος, μπορούμε και πιο ψηλά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως παίζουμε 2 παιχνίδια στην έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…