Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Λάρισας με Προμηθέα”

“Μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Λάρισας με Προμηθέα”

Παπαντωνίου

Ως μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Λάρισας χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Προμηθέα ο Νώντας Παπαντωνίου, μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, ο γκαρντ των Θεσσαλών αναφερόμενος στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (11/01 15:30) δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση η ομάδα του δεν είναι φαβορί, κάτι που φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα του δικεφάλου του βορρά.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας…

Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας επιτεύχθηκε μέσα στην Πάτρα με την ομάδα του Προμηθέα.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και κατακτήσαμε μια δίκαιη νίκη. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε άγχος και πρέπει για εμάς. Κάτι που δεν ισχύει για τα επόμενα παιχνίδια.

Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τους αντιπάλους με τους ίδιους στόχους με εμάς ή καλύτερα, με την ίδια βαθμολογική θέση με εμάς.
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι από δω και πέρα θα ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Δυστυχώς για το ευρύ κοινό, αυτές οι δυο μεγάλες ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις κ στον επόμενο αγώνα αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ.

ΔΕΝ μπορώ να μας χαρακτηρίσω φαβορί σε καμία περίπτωση. Η ομάδα του ΠΑΟΚ με τις αλλαγές που έκανε βρήκε χημεία, παίζει παρά πολύ καλά και τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνο τους.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι θα πρέπει ν σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και να περιορίσουμε τους παίχτες της περιφέρειας γιατί είναι όλοι πολύ καλοί εκτελεστές και καλοί στο ένας εναντίον ενός παιχνίδι. Σουτάρουν πολύ καλά από το τρίποντο και δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Ελπίζω στο να γεμίσει το γήπεδο και να καταφέρουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που διάβασα και μου άρεσε. Οι δηλώσεις του φίλου μου του …Μπογρίνιο σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος με του ισπανικού. Συμφωνώ πως είναι μεγάλη.

Ήμουν τυχερός γιατί πέρασα ένα χρόνο από την Ισπανία και είδα την νοοτροπία και το πως αντιμετωπίζουν το μπάσκετ και τους αθλητές και η διαφορά είναι χαοτική. Εκεί το απολαμβάνεις, είσαι ο εαυτός σου και σε αγαπάνε γι’ αυτό που είσαι. Χωρίς κόμπλεξ και κράξιμο. Μακάρι να αλλάξουμε κάποια στιγμή αλλά φταίει η παιδεία μας σαν άνθρωποι !

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο να έχουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…