Κεντρική Λάρισα “Έχει χαλάσει η δομή του ελληνικού μπάσκετ”

“Έχει χαλάσει η δομή του ελληνικού μπάσκετ”

agelou

Η Λάρισα πήρε μια ακόμα νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Αγγέλου στις δηλώσεις του να ευχαριστεί τον Παρκς για την παρουσία του στην ομάδα παρόλο που έχει συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες με την Νίζνι. Παράλληλα, ο τεχνικός των Θεσσαλών σε ερώτηση για το πόσες νίκες θα χρειαστεί η ομάδα του για να εξασφαλίσει την παραμονή τόνισε ότι δεν είναι κάτι σίγουρο μιας και έχει αλλάξει η δομή του ελληνικού μπάσκετ με την καθίζηση των Άρη και ΠΑΟΚ αλλά και την απουσία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στον Παρκς που έχει συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες με τη Νίζνι, ρισκάρει το συμβόλαιο του χάρη στην καλή σχέση με τον πρόεδρο κι έπαιξε με αυτοθυσία σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι ένας από τους βασικούς στόχου ςνα κερδίσει η ομάδα το στοίχημα με τον κόσμο. Θέλω να πω ευχαριστώ στους παίκτες μας. Σήμερα ο Παρκς έφευγε, ήταν σε μη βασικό ρόλο, ο Ρας άνοιξε τους διαδρόμους και ο Παπαντωνίου έβαλε ψυχή και πλήρωσε την ένταση των επαφών. Η ομάδα αντέδρασε σαν ομάδα. Τρεις βασικοί παίκτες, ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού, όταν έκαιγε η μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι είναι μια επιθετική ομάδα. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε στην κούραση τους στο τέλος, αφού δουλεύαμε τρία δεκάλεπτα για να πάρουμε αυτήν την ενέργεια».

Για την αντικατάσταση του Παρκς: «Είχαμε κλείσει κάποιον παίκτη, αλλά ο τρόπος της επικοινωνίας ήταν μη συμβατός στις αρχές της ομάδας. Ήταν να έρθει, ο μάνατζερ του ήθελε να καθυστερήσει για κάποιο λόγο. Έχουμε και δεύτερη και τρίτη λύση, ο πρόεδρος το χειρίζεται. Δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά. Προσπαθούμε να βρούμε κάποιον που να συμβαδίζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Όπως και ο Γκάρετ που ήρθε, που έχει οικογενειακή κουλτούρα. Ταξίδεψε Πρωτοχρονιά για να έρθει εδώ. Τέτοιους παίκτες ψάχνουμε, να μπουν στο αεροπλάνο και να έρθουν».

Για τη μάχη της παραμονής και τον αριθμό των νικών που θα χρειαστούν: «Έχει χαλάσει η δομή του ελληνικού μπάσκετ. Έπεσαν κολώνες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Ο Ολυμπιακός είναι εκτός πρωταθλήματος. Περιμένουμε… Είναι μια δύσκολη περίοδος σε ένα ανομοιογενές περιβάλλον. Ίσως οι 9 νίκες να μη φτάνουν».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…