Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αν τερματίσουμε στην τέταρτη θέση η χρονιά θα είναι εξαιρετική”

“Αν τερματίσουμε στην τέταρτη θέση η χρονιά θα είναι εξαιρετική”

pitino

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Βαλένθια για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στην Ισπανία, και ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις του εστίασε στην άμυνα της ομάδας του στην ρακέτα, αλλά και στο μακρινό σουτ των Ισπανών. Παράλληλα, ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε ότι η χρονιά θα είναι εξαιρετική αν οι πράσινοι καταφέρουν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η Βαλένθια είναι μια εξαιρετική ομάδα στην επίθεση, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ισπανικές. Σουτάρουν πολύ καλά έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ενώ είναι καλοί και κάτω από το καλάθι.

Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα προστατεύσουμε τη ρακέτα μας κρατώντας τους μακριά από αυτή και να αποτρέψουμε από το να βρουν ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Ευχόμαστε να είναι ένα κλειστό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς», δήλωσε αρχικά.

Για την κρισιμότητα των δυο επόμενων αγώνων ανέφερε:«Τα δύο προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα για εμάς. Για να είναι εξαιρετική η χρονιά για εμάς θα πρέπει να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Αυτό καθιστά τις επόμενες δύο αναμετρήσεις ως τις πιο σημαντικές της σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …