Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πιτίνο: “Μετά τον Κάρι ο Φριντέτ” (vid)

Πιτίνο: “Μετά τον Κάρι ο Φριντέτ” (vid)

fredette 1 e1569171284195

Η Ευρωλίγκα έκανε focus στον Τζίμερ Φριντέτ με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, να τον αποθεώνει τοποθετώντας τον στην δεύτερη θέση των καλύτερων σουτέρ πίσω μόνο από τον Στεφ Κάρι. 

«Είναι από τους κορυφαίους στο σουτ σε όλα τα επίπεδα. Πιθανότατα ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου και ο Τζίμερ θα ήταν ο αμέσως επόμενος που θα επέλεγε να δω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του τριφυλλιού.

Ανάλογη δήλωση έκανε και ο Ταϊρις Ράις λέγοντας ότι «είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ στον κόσμο κατά την γνώμη μου».

Παράλληλα ο ίδιος ο Φριντέτ είπε μεταξύ άλλων:  «Προσαρμόζομαι και θεωρώ ότι θα τα πάω ακόμα καλύτερα. Το επίπεδο είναι υψηλό και θέλεις να είσαι μέρος του ανταγωνισμού με τους καλύτερους. Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε κάποια ματς, δεν παίζαμε καλό μπάσκετ, αλλά δουλεύουμε καλά, βελτιωνόμαστε, παίζουμε καλύτερα τώρα και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Final 4».

Ενώ για την έως τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα δήλωσε: «Η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, ο γύρος και το σουβλάκι, τα αγαπημένα μου. Επίσης έχουν και εξαιρετική σοκολάτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο της Ευρωλίγκας:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …