Κεντρική Β' Εθνική Παπάγου: “Και γνωρίζουμε ΚΑΙ καταλαβαίνουμε, κυρίως όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ”

Παπάγου: “Και γνωρίζουμε ΚΑΙ καταλαβαίνουμε, κυρίως όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ”

papagos ethnikos

Ο Παπάγου δεν τα κατάφερε κόντρα στο Μαρούσι, καθώς ηττήθηκε έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Οι “Στρατηγοί” εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι και γνωρίζουν, και καταλαβαίνουν και κυρίως δεν ξεχνούν.

Αναλυτικά:

“Η προκλητική και απαράδεκτη, διαιτησία του γνωστού και πλέον ανεπιθύμητου από τον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, ΜΠΟΥΚΑ και του άγνωστου νέου “ταλέντου” της ελληνικής διαιτησίας ΚΟΤΣΩΝΗ στο ματς της ομάδας μας με τον Γ.Σ. Αμαρουσίου, στιγμάτισε έναν αγώνα μεταξύ δύο ιστορικών σωματείων.

Στου Παπάγου, ΚΑΙ γνωρίζουμε ΚΑΙ καταλαβαίνουμε, κυρίως όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Αντίθετα κάποιοι άλλοι, λόγω της υπέρμετρης αλαζονείας, αδυνατούν να δουν αυτά που προσεχώς έρχονται.

Υπό κανονικές συνθήκες θα αναμέναμε τη παραδειγματική τιμωρία για τους δυο “γνωστούς” και εξαιρετέους πια διαιτητές αλλά μάλλον στους προσεχείς ορισμούς θα παίξουν τουλάχιστον Α2, έτσι για να εμπεδωθεί καλά το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Υ.Γ. Στα ειδησεογραφικά μπασκετικά site αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν τα πέντε τελευταία λεπτά του αγώνα όπου ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει γνώμη αλλά κυρίως να δει πώς δυο διαιτητές μπορούν να καθορίσουν τον τελικό νικητή ενός κατά τ άλλα υπέροχου ντέρμπι.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…