Κεντρική Β' Εθνική Πανελευσινιακός: “Τέλος η ανοχή στην κοροϊδία”

Πανελευσινιακός: “Τέλος η ανοχή στην κοροϊδία”

Ο Πανελευσινιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διαιτησίας της αναμέτρησης τους με τη Μεγαρίδα. Η ομάδα της Ελευσίνας εξαπέλυσε “καρφιά” εναντίον του διαιτητή Φώτη Καλογερόπουλου, καθώς όπως αναφέρουν δεν γλύτωσαν από τις “χειρουργικές” του επεμβάσεις, ενώ τον κατηγορούν ότι απείλησε παράγοντες της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Τέλος η ανοχή στην “κοροϊδία”

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, ουδέποτε βγάλαμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία. Ούτε αποστείλαμε κάποια επιστολή, θεωρώντας ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων Διαιτητών είναι άξιοι και δίκαιοι στην κρίση τους.

Το τελευταίο όμως διάστημα, δυστυχώς, έχουν αυξηθεί οι κακές διαιτησίες απέναντι στον σύλλογο μας. Δεν θεωρούσαμε παρόλα αυτά ότι ήταν αποτέλεσμα προκατάληψης και κακόβουλων ενεργειών. Άλλωστε όσο φωνάζεις, τόσο περισσότερο γίνεσαι “στόχος”.

Όμως με έναν Διαιτητή, πιο συγκεκριμένα τον κ. Καλογερόπουλο Φώτη, το ποτήρι ξεχείλισε. Για αρκετά χρόνια ανεχόμαστε τις κάκιστες διαιτησίες του.

Μετά από το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι, και τα τραγικά του σφυρίγματα (επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα) πιστεύαμε ότι τουλάχιστον για φέτος θα γλυτώναμε απ τον εν λόγω κύριο και τις “χειρουργικές” του επεμβάσεις.

Όμως ω του θαύματος, ορίστηκε ξανά στον αμέσως εντός έδρας αγώνα μας με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος (ενώ είχε αγωνισθεί την προηγούμενη μόλις μέρα σε αγώνα της Α2). Με τα σφυρίγματα του απ τα πρώτα κιόλας λεπτά του α’ ημιχρόνου που ήταν εμφανώς εμπαθή απέναντι στην ομάδα μας, κατάφερε να ξεσηκώσει εναντίον του όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας, παρασύροντας δυστυχώς και τους άλλους δύο Διαιτητές σε λάθος σφυρίγματα. Στο β’ ημίχρονο και ενώ το γήπεδο “έβραζε” έκαναν μια πιο ισορροπημένη διαιτησία. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις μπασκετικές λεπτομέρειες , ΑΛΙΜΟΝΟ….!!!!! με 2 “εγκληματικά” σφυρίγματα κάνει αυτό που είχε πρόθεση απ το πρώτο δευτερόλεπτο. Κι αντί στο τέλος του αγώνα να αισθάνεται ντροπή, με ύφος χιλίων Καρδιναλιων “απειλούσε” κιόλας εκπροσώπους της ομάδας μας.

Ζητάμε :
1. την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καλογερόπουλου Φώτη, που αμαυρώνει όλους τους Έλληνες Διαιτητές με τον τρόπο που λειτουργεί.
2. να μην οριστεί ΠΟΤΕ ξανά στο μέλλον να διαιτητεύσει αγώνα του συλλόγου μας. Είναι “κόκκινο πανί” για τον Πανελευσινιακό ΑΟΚ, τους φιλάθλους μας, την ίδια την πόλη.

Ευελπιστούμε ότι θα εισακουστεί το δίκαιο αίτημα μας και δεν θα χρειαστεί να συνεχίσουμε με όποιον τρόπο κρίνουμε απαραίτητο για το καλό του Πανελευσινιακού ΑΟΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Εθνικός: Αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λιόση [pic]

Ο Γιώργος Λιόσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον χώρο του μπάσκετ. Ο Εθ…