Κεντρική Basket League ΑΕΚ Με Ζήση η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΕΚ!

Με Ζήση η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΕΚ!

aek

Η ΑΕΚ καλωσόρισε σήμερα το 2020 με την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Το παρών έδωσε και ο Νίκος Ζήσης ο οποίος πήγε απευθείας στην εκδήλωση μετά την πρωινή του προπόνηση στο “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά:

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα, οι αθλητές, προπονητές, στελέχη των Τμημάτων Ανδρών, Υποδομής και Aκαδημίας ΑΕΚ BC, καθώς οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές έκοψαν σήμερα (19/01) την καθιερωμένη πίτα για το καλωσόρισμα του 2020.

«Οικοδεσπότης» της εκδήλωσης ήταν βεβαίως ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος έκοψε και την πίτα, αλλά την «παράσταση έκλεψε» το (ξανά) μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης, ο οποίος όπως ήταν φυσικό έδωσε το «παρών» αμέσως μετά την πρωινή (του) προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Το ένα από τα τρία φλουριά με χρηματικό αντίτιμο κέρδισε ο Μάριο Τσάλμερς. Τα άλλα δύο φλουριά «έπεσαν» στους Παναγιώτης Γερόσταθο (ΜarketingAssistant) και Φέλιξ Ογκμπέντε (Αθλητής του Εφηβικού Τμήματος). Ο Κέντρικ Ρέι κέρδισε… ταξίδι για δύο ημέρες σε ξενοδοχείο της Πορταριάς, προσφορά του Aktina Travel Group.

Αθλητές της Ακαδημίας, εργαζόμενοι και εθεοντές «κέρδισαν» έπειτα από κλήρωση δώρα-προσφορά χορηγών, συνεργατών και φίλων της «Ένωσης», ανάμεσα στα οποία πολυήμερα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ενώ τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη εκπροσώπησε ο κ. Βαγγέλης Μπραουδάκης. Ο κ. Αυγενάκης απέστειλε χαιρετισμό.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…