Κεντρική Ελλάδα Κέρκυρα: Παίχτες χτύπησαν διαιτητή και τον έστειλαν στο νοσοκομείο (vid)

Κέρκυρα: Παίχτες χτύπησαν διαιτητή και τον έστειλαν στο νοσοκομείο (vid)

322113 1

Εικόνες ντροπής υπήρξαν στην αναμέτρηση του Ιουνίου με την ΑΕ Καναλακίου για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ στην Κέρκυρα! Ο διαιτητής της αναμέτρησης Στέλιος Λειβαδίτης δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί και να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Κέρκυρας. Το Καναλάκι καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του, ότι χτυπήθηκε ο διαιτητής από αθλητές, αλλά και οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις του ομίλου μας.

Δυστυχώς για εμάς η χαρά μας για την νίκη επισκιάστηκε από την αήθη επίθεση που δέχτηκε ένας από τους διαιτητές του αγώνα από τους αθλητές κυρίως αλλά και κάποιους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Και μάλιστα για μια φάση ξεκάθαρη και πέρα πάσης αμφιβολίας για την ορθότητα της απόφασης των διαιτητών.

Κατά τα άλλα η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας του Ιονίου απέναντι μας ήταν εξαιρετική.

Παρόλα αυτά θα θέλαμε με τον πλέον επίσημο τρόπο να καταδικάσουμε την συγκεκριμένη αλλά και οποιαδήποτε πράξη βίας, καθώς δεν πρεσβεύει σε καμία περίπτωση τις αξίες και τα ιδανικά τόσο του συλλόγου μας, αλλά και του αθλήματος.

Επίσης κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στον διαιτητή του αγώνα Στέλιο Λειβαδίτη που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στον τόπο του».

Πηγή: atpreveza.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …