Κεντρική Basket League Άρης ΚΑΕ Άρης: “Το Παλέ πρέπει να είναι κατάμεστο, συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας”

ΚΑΕ Άρης: “Το Παλέ πρέπει να είναι κατάμεστο, συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας”

pale aris

Eίναι κομβικής σημασίας η στήριξη του κόσμου προς την ομάδα του Άρη την δεδομένη χρονική στιγμή έτσι ώστε να δώσει οικονομική “ανάσα” μέσω των διαρκείας του β’ γύρου αλλά και να βοηθήσει στο να “έρθουν” οι απαραίτητες νίκες.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε:

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και το “Nick Galis Hall” θα πρέπει να είναι κατάμεστο στα εναπομείναντα παιχνίδια. Με την ευκαιρία των δυο πολύ κρίσιμων εντός έδρας αναμετρήσεων κόντρα στον Ηρακλή (11/01, 17:45) και τη Λάρισα (18/01, 15:45), η Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Β’ γύρου της Basket League (https://arisbc.gr/el/enimerosi/eidiseis/1153-paketo-eisitirion-diarkeias-me-meiomenes-times-gia-to-deftero-gyro-tis-basket-league.html).

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μειωμένες τιμές τους επτά εντός έδρας αγώνες του Β’ γύρου (έναν περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο), οι οποίοι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τύχη της ομάδας μας στη φετινή σεζόν και σ’ αυτούς το «Nick Galis Hall» πρέπει να θυμίζει την έδρα, που κατά γενική ομολογία είναι μια από τις πιο «καυτές» σε όλη την Ευρώπη.

Επίσης, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να καταθέτουν το ποσό που μπορούν κι επιθυμούν στον λογαριασμό, που έχει ανοίξει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στη VIVA για την οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε., στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…