Κεντρική Γ' Εθνική Έμειναν ξεκρέμαστοι οι παίκτες του Αίαντα Αυλίδας

Έμειναν ξεκρέμαστοι οι παίκτες του Αίαντα Αυλίδας

Ο Αίαντας Αυλίδας αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας για οικονομικούς λόγους. Από την απόφαση αυτή περισσότερη ζημιά υπέστησαν οι παίκτες της ομάδας, καθώς έμειναν ξεκρέμαστοι στα μέσα της σεζόν και δεν μπορούν να αγωνιστούν αλλού. Οι παίκτες με επιστολή τους προς την ΕΟΚ ζήτησαν να τους δοθεί άδεια για να πάρουν μεταγραφή, προκειμένου να μην χάσουν όλη τη φετινή σεζόν δίχως να φταίνε.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και Αξιότιμα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ,

Με αφορμή την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση του Αίαντα Αυλίδας από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι αθλητές δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ανωτέρω απόφαση του Συλλόγου. Για τον λόγο αυτό, αιτούμαστε να μας δοθεί η δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλους Συλλόγους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κρίνοντας ότι η μεμονωμένη μετακίνηση των αθλητών δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη και την έκβαση του Πρωταθλήματος, σας καλούμε να λάβετε υπ’όψιν ότι ο εν λόγω Σύλλογος αποχώρησε στην 10η αγωνιστική (πριν από την ολοκλήρωση του α’ γύρου) και να ενεργήσετε ώστε να αποτρέψετε τον αποκλεισμό μας από το φετινό Πρωτάθλημα.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας,

Στέλιος Καλέμτζακης, Δημήτρης Καζάκης, Πέτρος Ανδρικόπουλος, Βαγγέλης Σταμέλος, Γιάννης Τσιώλης, Γιάννης Δάβρης, Χαρης Αργυρίου, Μπάμπης Κωνσταντούρας, Δημήτρης Λαφτσίδης, Άκης Παπαχαραλάμπους, Τίμος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μούντριχας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Το σχέδιο για το γήπεδο που ετοιμάζει ο Αγγελόπουλος στο Παλαιό Φάληρο! (pic)

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, που αποτελεί έναν πολύ έμπειρο παράγοντα, έδωσε στη δημοσιότητα τ…