Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του ο Σάμιουελς

Έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του ο Σάμιουελς

mirtia

Την ειλικρινή του μεταμέλεια με πράξεις εξέφρασε ο Σαμάρντο Σάμιουελς μετά την απολογία του για την συμπεριφορά του στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, ο Τζαμαϊκανός ψηλός έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του, όπου υποσχέθηκε ότι θα δώσει το 100% ώστε να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Πανιώνιος:

Ο Πανιώνιος Su Casa έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου (1/2) με τον Ηρακλή, όπου στοχεύει στην έβδομη νίκη του στην ΕΚΟ Basket League και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδανικό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Samardo Samuels το βράδυ της Πέμπτης (29/1) έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση της ΚΑΕ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει και εμπράκτως την Συγγνώμη του για την συμπεριφορά του στον εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο.

Έτσι, μετά την απολογία του το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) ενώπιον της διοίκησης ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, οSamardo Samuels θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει την ειλικρινή μεταμέλεια του και υποσχέθηκε σε όλους ότι θα δώσει το 100% για να μπορέσει ο Ιστορικός να επανέλθει στα επιτυχή αποτελέσματα.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στην γνωστή ταβέρνα της Νέας Σμύρνης “Μυρτιά” και το παρών έδωσαν όλα τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα μας. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και άπαντες έδωσαν όρκο νίκης αναφορικά με τον αγώνα εναντίον του Ηρακλή.

myrtia1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…