Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αυτός είναι ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου

bourousis vasilakopoulos

Είναι στα όρια της απόγνωσης. Όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι τον τελευταίο καιρό έχει χάσει το κέφι του, καθώς βλέπει το παραγοντικό του τέλος να πλησιάζει. Κάνει κινήσεις απελπισίας, κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι σκοπεύει να κατεβάσει στις εκλογές τον γιο του, λες κι είναι… κληρονομιά η Ομοσπονδία. Η λύση που έδειξε να καταλήγει, είναι να βγάλει μπροστά τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έχει στις βλέψεις του να γίνει πρόεδρος της ΕΟΚ.

Για να κερδίσει χρόνο, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναμένεται να επιχειρήσει να τραβήξει τη θητεία της διοίκησής του ως το τέλος και να ορίσει τις εκλογές τον Δεκέμβριο κι όχι τον Σεπτέμβριο, πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Βάσει νόμου, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Το ερώτημα είναι αν ο Μπουρούσης είναι σήμερα έτοιμος να κρεμάσει τη φανέλα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο, με τον διεθνή παίκτη να μην κλείνει την πόρτα, αλλά να ζητά πράγματα, για να μην εκτεθεί. Θέλει να έχει δίπλα του παίκτες πρώτης γραμμής, ονόματα που κάνουν «κλικ» στον κόσμο, κάτι στο οποίο δεν απάντησε (ακόμα) θετικά ο Βασιλακόπουλος.

Ο Μπουρούσης θα ζυγίσει τα πράγματα, θα μετρήσει ποιον θα βρεθεί απέναντί του και θα κατεβεί μόνο αν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Στην ουσία θα εμφανιστεί, αν δεν υπάρξει υποψήφιος υψηλών προσδοκιών, κάτι που μοιάζει να είναι απίθανο, καθώς αναμένονται εντυπωσιακές εξελίξεις στην υπόθεση Ομοσπονδία.

Να σημειώσουμε ότι ζητούμενο δεν είναι μόνο το πρόσωπο, που θα ηγηθεί της επόμενης ΕΟΚ, αλλά και αν θα αποδεχθεί μοιρολατρικά να επωμιστεί τα χρέη, που θα αφήσει η παρούσα διοίκηση, ή θα κυνηγήσει τους πρώην, αυτούς που τα δημιούργησαν. Δεν θα έπαιρνα όρκο ότι ο Γιάννης Μπουρούσης θα δεχθεί αγόγγυστα να κουβαλήσει τον… σταυρό των χρεών.

Όπως και να ‘χει, στο προσεχές διάστημα θα έχουμε εξελίξεις, όχι μόνο από την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά και από την απέναντι όχθη, που καθημερινά οργανώνεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…