Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Απολογήθηκε ο Σάμιουελς, έληξε το ζήτημα για τον Πανιώνιο!

Απολογήθηκε ο Σάμιουελς, έληξε το ζήτημα για τον Πανιώνιο!

samuels panionios rethymno panigiriko

Σε απολογία ενώπιον της διοίκησης του Πανιωνίου κλήθηκε σήμερα ο Σαμάρντο Σάμιουελς, για την συμπεριφορά του στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Ο Τζαμαϊκανός έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, ζήτησε συγνώμη και οι κυανέρυθροι με επίσημη ανακοίνωση τους τονίζουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι την Τετάρτη (29/1) ο αθλητής Samardo Samuels απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης για τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, κάτι που φαίνεται και με την κίνηση του να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ στην προπόνηση της Δευτέρας (27/1), κάτι που έπραξε και ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ

Παράλληλα δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, τακτοποιήθηκαν οι όποιες εκκρεμότητες και ο Samardo Samuels υποσχέθηκε πως θα δώσει το 100% των δυνάμεων του για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από την επερχόμενη αναμέτρηση (1/2, 15.45) με τον Ηρακλή για την 18η αγωνιστική της EKO Basket League.

Ως εκ τούτου το θέμα θεωρείται λήξαν!

Ο Πανιώνιος Su Casa ενωμένος συνεχίζει την προετοιμασία του για το πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (1/2) με τον coach Λίνο Γαβριήλ να υπολογίζει στην βοήθεια όλων των παικτών του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…