Κεντρική Elite League Αγγέλου: “Να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι”

Αγγέλου: “Να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι”

aggelou giorgos dafni dafniou

Η Δάφνη Δαφνίου θα αντιμετωπίσει αύριο (1/2, 17:00) τον Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου στο ΔΑΚ της πόλης της Αιτωλοακαρνανίας. Ο Γιώργος Αγγέλου μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Δάφνης για την πρόσφατη ήττα από τον Διαγόρας Δρυοπιδέων και για το πρώτο εκτός έδρας ματς του Β’ Γύρου.

Αναλυτικά:

Για την κατάληξη του τελευταίου αγώνα: «Γνωρίζουμε πως το πρόβλημα που έχουμε σε πολλά παιχνίδια φέτος δεν είναι η απόδοσή μας στην αρχή και στη μέση των αγώνων, αλλά στο να «τελειώνουμε» τους αγώνες. Ξέρουμε, επίσης, και τις δυνατότητές μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτή μας την αδυναμία και να την ξεπεράσουμε. Για να… τελειώσεις ένα ματς πρέπει να είσαι συγκεντρώμενος στην άμυνα ως την τελευταία φάση και να βάλεις κάποια κρίσιμα σουτ. Αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και στο εξής».

Για το ματς με το Αγρίνιο: «Σίγουρα έχουμε την ικανότητα να πάρουμε τη ρεβάνς κόντρα στο Αγρίνιο, όμως, δεν αντιμετωπίζουμε αυτό το ματς με αυτόν τον τρόπο. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, την ομαδική μας εμφάνιση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας και παίξουμε με πάθος και αυτοπεποίθηση θα καταφέρουμε να πάρουμε και το θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…