Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ξανθόπουλος: “Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, όσον αφορά οφειλές της ΑΕΚ”

Ξανθόπουλος: “Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, όσον αφορά οφειλές της ΑΕΚ”

Ακόμη ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν έχει εξοφληθεί από την Ένωση. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος από τη θητεία του στην Ένωση δεν έχει λάβει όλα τα δεδουλευμένα του κι έτσι αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση, καθώς όπως τόνισε έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.

Αναλυτικά:

“Στα 18 χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση, ώστε να αναγκαστώ να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση!

Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και δημοσίως, πέρασα δύο πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στην ΑΕΚ. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ό,τι αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου.

Η ομάδα μου χρωστάει ακόμα το πριμ από την κατάκτηση του FIBA BCL από πρόπερσυ και μισθούς και πριμ από πέρυσι. Το συμβόλαιό μου έληξε τον Ιούνιο και όλον αυτό τον καιρό δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα.

Ο ίδιος έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο!

Με αυτά τα δεδομένα, με λύπη αναγκάζομαι να καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Basket League: Αφιέρωμα στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΣΑΚΕ, καθώς η διογανώτρια αρχή της Α1 μπά…