Κεντρική Basket League Άρης Το νέο ban για τον Άρη και η… αποστολή του Γουλιέλμου

Το νέο ban για τον Άρη και η… αποστολή του Γουλιέλμου

Τα προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι είναι σημαντικά για τον Άρη και οφείλονται στην διοικητική αδυναμία του Δημήτρη Γουλιέλμου. Πλέον, είναι μονόδρομος ο τελευταίος να κάνει αυτό που ζήτησε ο Α.Σ..

“Προκειμένου να επιτευχθεί ευχερέστερα η μετάβαση στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είναι αναγκαία η διάθεση των μετοχών αυτής σε ιδιοκτήτη που θα εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Για το σκοπό αυτό, επιβάλλεται η άμεση δημόσια δέσμευση του Δημήτρη Γουλιέλμου ότι θα προβεί στη μεταβίβαση αυτών όταν του ζητηθεί, χωρίς οποιοδήποτε οικονομική ή μη αξίωση και εν γένει απαίτηση. Για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μεγαλομέτοχος ο Δημήτρης Γουλιέλμος, είναι αυτονόητη η ανάγκη της διαρκούς ουσιαστικής οικονομικής συνεισφοράς του”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Δευτέρας ο Ερασιτέχνης.

Στην ΚΑΕ Άρης επιβλήθηκε νέο ban, το δεύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή, λόγω οφειλών στον Έρικ Μπάκνερ. Ετσι τα οικονομικά “αγκάθια” γίνονται περισσότερα, με την όλη αδράνεια που δείχνει ο Γουλιέλμος εδώ και καιρό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Μέρος της προπόνησης Σλαφτσάκης και Μιλόσεβιτς

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο του Άρη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην …