Κεντρική Basket League Άρης Το νέο ban για τον Άρη και η… αποστολή του Γουλιέλμου

Το νέο ban για τον Άρη και η… αποστολή του Γουλιέλμου

papageorgiou goulielmos 3

Τα προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι είναι σημαντικά για τον Άρη και οφείλονται στην διοικητική αδυναμία του Δημήτρη Γουλιέλμου. Πλέον, είναι μονόδρομος ο τελευταίος να κάνει αυτό που ζήτησε ο Α.Σ..

“Προκειμένου να επιτευχθεί ευχερέστερα η μετάβαση στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είναι αναγκαία η διάθεση των μετοχών αυτής σε ιδιοκτήτη που θα εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Για το σκοπό αυτό, επιβάλλεται η άμεση δημόσια δέσμευση του Δημήτρη Γουλιέλμου ότι θα προβεί στη μεταβίβαση αυτών όταν του ζητηθεί, χωρίς οποιοδήποτε οικονομική ή μη αξίωση και εν γένει απαίτηση. Για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μεγαλομέτοχος ο Δημήτρης Γουλιέλμος, είναι αυτονόητη η ανάγκη της διαρκούς ουσιαστικής οικονομικής συνεισφοράς του”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Δευτέρας ο Ερασιτέχνης.

Στην ΚΑΕ Άρης επιβλήθηκε νέο ban, το δεύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή, λόγω οφειλών στον Έρικ Μπάκνερ. Ετσι τα οικονομικά “αγκάθια” γίνονται περισσότερα, με την όλη αδράνεια που δείχνει ο Γουλιέλμος εδώ και καιρό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…