Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Tα εισιτήρια ενόψει Λαυρίου!

Tα εισιτήρια ενόψει Λαυρίου!

promitheas laurio

Ο Προμηθέας αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο το Λαύριο (07/12, 17:45), για την 10η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα της Πάτρας να θέτει στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται το ισχυρό Λαύριο Megabolt (που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας) για την 10η αγωνιστική της EKO Basket League και θέλει την νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, θέλει να μπει με θετική ψυχολογία στο “καυτό” 15θήμερο που περιμένει την ομάδα της Πάτρας στην καρδιά του χειμώνα, καθώς ακολουθούν 2 αγώνες για το φινάλε της κανονικής περιόδου του 7DAYS EuroCup (στην Μπολόνια και με την Ανδόρρα στην Πάτρα) και 2 επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη (για να φιλοξενηθεί από Ηρακλή και ΠΑΟΚ).

Ο αγώνας κόντρα στο Λαύριο Megabolt θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην κεντρική σάλα του “Δημ. Τόφαλος”, με ώρα έναρξης τις 17:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820). Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται 09:00-13:00 στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα εκδοτήριο έξω από το γήπεδο μετά τις 16:30.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…