Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στην ΑΕΚ το δεύτερο έπαθλο FAIRPLAY

Στην ΑΕΚ το δεύτερο έπαθλο FAIRPLAY

Η ΑΕΚ θα πάρει το δεύτερο βραβείο Fairplay για τον μήνα Νοέμβριο. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ θα βραβευτεί για τις δράσεις της με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων».

Αναλυτικά:

“H ΕΚΟ, Μεγάλος Χορηγός της Basket League, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ – Άρης της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/12 και ώρα 19.00 στο ΟΑΚΑ, ανακοινώνει την απονομή του δεύτερου επάθλου FAIRPLAY.

Πρόκειται για έναν θεσμό που δημιουργήθηκε από την ΕΚΟ, με σκοπό να επιβραβεύσει τις ενέργειες και τις δράσεις που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθε και το υγιές φίλαθλο πνεύμα. Συγκεκριμένα, για τον μήνα Νοέμβριο, το έπαθλο θα λάβει η ΚΑΕ ΑΕΚ για τις δράσεις της με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων».

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών της δράσεων, η ΚΑΕ ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στον ίδιο αγώνα άτομα από την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή».Επιπλέον, η ΕΚΟ θα προχωρήσει στην βράβευση του MVP της ΕΚΟ Basket League για τον μήνα Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, το βραβείο MVP για τον πολυτιμότερο παίχτη του Νοεμβρίου θα απονεμηθεί στον Κιθ Λάνγκφορντ της ΑΕΚ. Ο 36χρονος Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ συγκέντρωσε τον Νοέμβριο 101 βαθμούς στο ranking περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη της EKO Basket League στο δεύτερο μήνα του Πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ένας χρόνος δίχως τον Στέφαν Γέλοβατς

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, ξημέρωσε η μέρα που ο Στέβαν Γέλοβατς άφησε την τελευταία …