Κεντρική Ηρακλής Σπουδαία κίνηση από τον Ηρακλή!

Σπουδαία κίνηση από τον Ηρακλή!

Iraklis0812192

Ο Ηρακλής δείχνει γι ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα στηρίξει τον αγώνα του Μιχάλη Παπαθανάση, ο οποίος πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία για απαραίτητες και πολυέξοδες ιατρικές εξετάσεις στην καρδιά, μετά από 4 χειρουργικές επεμβάσεις που έχει ήδη υποβληθεί. Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσλαονίκης, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να βοηθήσουν είτε συνεισφέροντας στους “κουμπαράδες αγάπης” που θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του Ιβανωφείου, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR 310171 0090 0060 0913 6177 884.

Αναλυτικά:

“Έτοιμος για μια δυνατή “μάχη” απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι ο Ηρακλής, που υποδέχεται αύριο στις 15:45 (ErtPlay-3) τον Προμηθέα Πάτρας.

Η Ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της, δίνοντας έμφαση στην τακτική και ιδίως στην άμυνα, καθώς είναι γνωστές οι αρετές της αντιπάλου ομάδας, που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιάννης Καστρίτης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάριους Γκάρετ, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο από τον αγώνα με το Λαύριο, αλλά και τον Γιώργο Νώτη, ο οποίος μεταγράφηκε στο Ανατόλια. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ του εύχεται καλή επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην Ομάδα.

Αύριο, πριν το τζάμπολ, θα γίνει τιμητική βράβευση στον Εμάνουελ Περόνε, εμβληματική μορφή του σύγχρονου ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα αποτελέσει την απαρχή της καμπάνιας για την οικονομική στήριξη του Μιχάλη Παπαθανάση, ο οποίος πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία για απαραίτητες και πολυέξοδες ιατρικές εξετάσεις στην καρδιά, μετά από 4 χειρουργικές επεμβάσεις που έχει ήδη υποβληθεί. Οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να βοηθήσουν είτε συνεισφέροντας στους “κουμπαράδες αγάπης” που θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του Ιβανωφείου, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR 310171 0090 0060 0913 6177 884″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…