Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σόρτερ: “Θα γυρίσουμε την κατάσταση”

Σόρτερ: “Θα γυρίσουμε την κατάσταση”

shorter

Ο Σάνον Σόρτερ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά να πετύχει τους στόχους του. Ο Αμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουν να γυρίσουν την άσχημη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Shannon Shorter. O νέος Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε το ταξίδι του από το Houston, έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 20:30 ανήμερα τα Χριστούγεννα και δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ευρώπη. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μένα γιατί το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει υψηλά στάνταρ. Είναι όμως και πρόκληση για μένα, για το πόσο σημαντική θα καταφέρω να είναι η επίδρασή μου στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι αυτό που αγαπάω πολύ και χαίρομαι που θα παίξω ξανά», δήλωσε αρχικά ο Shannon Shorter, που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από ένα περίπου μήνα, στοιχείο που δικαιολογημένα τον διατηρεί σε κατάσταση ετοιμότητας. Και όπως υποστηρίζει ο ίδιος με βεβαιότητα… «Είμαι έτοιμος να παίξω. Δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στην προσωπική μου προετοιμασία και εκγύμναση. Δούλεψα με τον προσωπικό μου γυμναστή, πιστεύω ότι είμαι έτοιμος από φυσική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγες προπονήσεις για να μάθω τα συστήματα της ομάδας και το πώς σκέφτεται ο νέος μου προπονητής».

O Shannon Shorter ξεκίνησε ήδη εντατικά μαθήματα για να μάθει όσα πρέπει για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ήδη γνωστά του πρόσωπα στην ομάδα. «Γνωρίζω τον Zane Knowles. Είμαστε και οι δύο από το Texas. Ο Zane, είναι ο άνθρωπος που θα παλέψει για να πάρει μέχρι και το τελευταίο ριμπάουντ, θα παλέψει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με τον JeQuan Lewis έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στην Κορέα. Παίζει γρήγορα, έχει καλό σουτ, είναι πολύ επιθετικός στο παιχνίδι του», λέει ο Shorter και επισημαίνει την επίδραση που μπορεί και θέλει να φέρει ο ίδιος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Έχω κερδίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, ξέρω πως κερδίζονται τα παιχνίδια και αυτή τη νοοτροπία, του νικητή, πιστεύω ότι θα φέρω στην ομάδα».

Προτού ακόμη έρθει στη Θεσσαλονίκη, ο Shannon Shorter δέχθηκε αρκετά μηνύματα υποστήριξης από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Για αυτό και στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι θα παίξω πολύ σκληρά για την ομάδα, θα προσπαθήσω να έχω σημαντική επίδραση στο παιχνίδι. Για μένα τώρα ξεκινά η προσπάθειά μας και έτσι πρέπει να το δούμε όλοι μαζί. Τώρα που τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ξεκινά ο δεύτερος, πρέπει όλοι να το δούμε σαν ένα νέο ξεκίνημα. Όπως είναι για μένα ένα νέο ξεκίνημα, να είναι και για ολόκληρη την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να δείξω τις ηγετικές μου ικανότητες και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…