Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σμιθ: “Έχουμε σημαντική δουλειά στην Ελλάδα”

Σμιθ: “Έχουμε σημαντική δουλειά στην Ελλάδα”

adam smith paok falco

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ακόμη μία ήττα στο φετινό Basketball Champions League, καθώς ηττήθηκε και από τη Φάλκο. Ο Άνταμ Σμιθ, που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του, τόνισε ότι πρέπει να το αφήσουν γρήγορα πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς έχουν μία σημαντική δουλειά στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

“Δε μπορώ να πω ότι δεν παλέψαμε, σίγουρα το κάναμε. Μπήκαμε αργά στο παιχνίδι, μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και ξοδέψαμε ενέργεια για να επιστρέψουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Φάλκο. Έβαλαν τα σουτ, έπαιξαν σκληρά και άξιζαν τη νίκη”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αντέδρασε όταν έμεινε πίσω στο σκορ: “Κάθε ομάδα παίζει σκληρά όταν προσπαθεί να επιστρέψει σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε λύση για το πώς θα πρέπει να παίζουμε έτσι από την αρχή. Είναι δύσκολο να παλεύεις για την ανατροπή, ξοδεύεις πολλή ενέργεια. Πρέπει να το λύσουμε σίγουρα”.

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα, που ακολουθεί και αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις νίκες: «Είναι καλό που παίζουμε εντός έδρας το Σάββατο. Ελπίζω να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, σίγουρα τη χρειαζόμαστε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το σημερινό παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Έχουμε σημαντική δουλειά να κάνουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα» απάντησε ο Σμιθ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…