Κεντρική Basket League Άρης Σακελλαρίου:”Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ο Άρης είναι τελευταίος”

Σακελλαρίου:”Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ο Άρης είναι τελευταίος”

Την απογοήτευση του για το γεγονός ότι ο Άρης είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 FM ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Άκης Σακελλαρίου, ενώ δήλωσε ότι θα επέστρεφε στους “κίτρινούς” χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το λόγο της παραίτησης του: «Για να απεγκλωβιστεί η ομάδα από το αδιέξοδο. Η ομάδα προσπάθησε, πήγαινε δύσκολα από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν έδειχνε ότι μπορεί να δέσει περισσότερο και να αντέξει στο δύσκολο πρόγραμμα. Έπρεπε να γίνει κάτι και πιστεύω ότι έγινε το σωστό.

Είναι πολύ λυπηρό να γίνονται τέτοια πράγματα για δύο τέτοιες ομάδες. Φανταστείτε να πέσουν και οι δύο. Μακάρι να μη γίνει, Παναγία μου. Μου ζητήθηκε. Το είχαμε συζητήσει και μετά από λίγες ημέρες εφόσον δεν προχώρησε αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε μαζί».

Για το εάν νιώθει ότι τον κορόιδεψε ο ιδιοκτήτης: «Όχι, βέβαια. Εκ των πραγμάτων δεν είχα ενημερωθεί για πράγματα τόσο βαθιά στην ομάδα. Η δική μου η θέση δεν μπορεί να εμβαθύνει έτσι και αλλιώς και δεν γίνεται να εμβαθύνει».

 Για το πως γίνεται ο Άρης να μην βρίσκει επενδυτή: «Δεν είμαι επιχειρηματίας. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι είμαστε τελευταίοι. Προφανώς έγιναν σφάλματα από τις προηγούμενες διοικήσεις που άφηναν χρέη. Ακόμη και να πέσουμε τώρα δεν θα σβηστούν αυτά τα χρέη. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πέσουμε».

 Για το εάν θα γύριζε: «Φυσικά, χωρίς δεύτερη θέση. Και μέσα στο γήπεδο εάν χρειαστεί θα μπω να παίξω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αφαιρέθηκαν από την FIBA τα δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ Άρης

H FIBA αφαίρεσε ήδη δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ και πρόκειται να αφαιρεθεί κα…