Κεντρική NBA “Την 1η μου χρονιά είχαμε 15 νίκες, τώρα έχουμε 15 σερί και συνεχίζουμε!” (vid)
NBA

“Την 1η μου χρονιά είχαμε 15 νίκες, τώρα έχουμε 15 σερί και συνεχίζουμε!” (vid)

antetokounmpo bucks hornet 1

Ύστερα από την 15η συνεχόμενη νίκη τους εναντίον των Ορλάντο Μάτζικ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε σε δηλώσεις του ότι την πρώτη του χρονιά είχαν κάνει οι Μιλγουόκι Μπακς 15 νίκες σε όλη τη σεζόν.

Aναλτικά τα όσα είπε:
“Μαθαίνεις από τέτοια παιχνίδια. Είναι καλό να παίζεις κλειστά παιχνίδια. Είναι σπουδαίο. Την ρούκι μου σεζόν κερδίσαμε συνολικά 15 παιχνίδια και τώρα έχουμε 15 στην σειρά. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το σερί. Στο τέλος της ημέρας η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να βελτιωνόμαστε και έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο να διανύσουμε.

Το να παίζεις κλειστά παιχνίδια είναι άλλο συναίσθημα. Θα μας βοηθήσει αλλά προτιμάω τα παιχνίδια που νικάμε με 20 πόντους, 30, παιχνίδια που παίρνουν όλοι ευκαιρία, διασκεδάζουν. Όλα είναι ωραία, αρκεί να κερδίζεις. Η ομάδα είναι πολύ καλή, ιδιαίτερη. Αγαπιόμαστε μεταξύ μας, δεν συμπαθιόμαστε απλά. Αλλά ο δρόμος που έχουμε είναι μακρύς. Έχουμε 58 ακόμα παιχνίδια και τα playoffs, είναι μακρύς ο δρόμος. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.”

Δείτε εδώ το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…