Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε ευκαιρία να είμαι σε υψηλό επίπεδο”

“Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε ευκαιρία να είμαι σε υψηλό επίπεδο”

aek

Η ΑΕΚ απέδρασε με την νίκη από το “Παλατάκι” κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των δικεφάλων, και ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στα κλειδιά της νίκης, στο ροτέισον που έκανε η ένωση, αλλά και τα συναισθήματα του από την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Tον τελευταίο μήνα και με βάση την εικόνα και τα αποτελέσματα, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, παίζει καλό μπάσκετ και έχει καλά αποτελέσματα. Γνωρίζαμε ότι είναι δύσκολο να επιβάλλουμε εδώ τον ρυθμό μας. Θέλαμε να περιορίσουμε τη δημιουργία του Μαργαρίτη και την εκτέλεση του Σμιθ. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και γι’ αυτό ελέγχαμε το ματς. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος και να τελειώσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι».

Για το ροτέισιον του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε «Ο κλασικός άσος είναι ο Γκίκας. Ο Τολιόπουλος και ο Ρέι παίζουν και στις δύο θέσεις. Το ρόστερ είναι μεγάλο και το διαχειριζόμαστε, αφού έχουμε δύσκολα παιχνίδια με ταξίδια. Πρέπει να ανοίξουμε το ρόστερ, για να δώσουμε ευκαιρίες και στα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην ΑΕΚ, σε σχέση με άλλες ομάδες, χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Χρειαζόμαστε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν παίκτες, όπως ο Λάνγκφορντ και ο Σαντ-Ρος που παίζουν περισσότερο. Είναι λογικό η φρεσκάδα και η πνευματική ετοιμότητα να μην είναι πάντα ίδια, ειδικά σε μία έδρα, όπως ήταν σήμερα το “Παλατάκι”. Γι’ αυτό ανοίξαμε το rotation. Ο Τολιόπουλος, ο Γκίκας και ο Γιαννοπουλος μας έδωσαν λύσεις. Γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι».

Για τον Σαντ-Ρος«Ο Σαντ-Ρος έχει αυτόν τον ρόλο, να παίζει στον άσο. Σήμερα άρχισε και τελείωσε σε αυτή τη φάση. Κάνει πολλά πράγματα και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Η συμπεριφορά του είναι παράδειγμα για όλους. Δίνει πάντα το 100% και είναι χρήσιμος σε ό,τι του ζητηθεί».

Για τα συναισθήματά του κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη«Αυτά που βίωσα ήταν πολύ σημαντικά. Ο ΠΑΟΚ μού έδωσε ευκαιρία να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Έχω άψογη σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας. Ήταν δύσκολο το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω το καθήκον μου, αφού είμαι σε μία άλλη μεγάλη ομάδα. Το τι αισθάνομαι το ξέρω εγώ, η ζωή προχωράει, αλλά πάντα έχω καλά συναισθήματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…