Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Νίκη-απάντηση με το Περιστέρι, άλλη ομάδα εντός έδρας το Ρέθυμνο”

“Νίκη-απάντηση με το Περιστέρι, άλλη ομάδα εντός έδρας το Ρέθυμνο”

kalogiannidis kolossos

Νίκη-απάντηση χαρακτήρισε την νίκη του Κολοσσού κόντρα στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, αναφερόμενος στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του στο Ρέθυμνο δήλωσε ότι οι Κρητικοί είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ στην έδρα της και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα φίλοι μου,

Να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Μεγάλη ψυχολογικής σημασίας νίκη θα την χαρακτηρίσω αυτή με το Περιστέρι Winmasters. Με κάποια αρνητικά αποτελέσματα φάνηκε πολύ κόσμος να μη μας πιστεύει, αλλά με τη νίκη αυτή δώσαμε την απάντησή μας!

Μ’ έναν δύσκολο αντίπαλο ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, σκληροί στην άμυνα και δείξαμε από την πρώτη κιόλας κατοχή ότι δεν υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα γι’ εμάς. Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά στην έδρα μας μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα και μια όμορφη εικόνα!

Πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, ο σύλλογος γι’ άλλη μια φορά έκανε μια εξαιρετική κίνηση. Πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψη στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Μοιράσαμε δώρα και χαρά σ’ αυτά τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να γίνουν καλά και να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους και στις οικογένειές του για να γιορτάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων!

Επίσης, μεσοβδόμαδα ήμασταν καλεσμένοι στο σπίτι του Αγκμπελέζε όλοι οι παίκτες. Δειπνήσαμε μαζί και περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ! Όπως είχα αναφέρει και την προηγούμενη εβδομάδα όλοι μας βρισκόμαστε μακριά από τις οικογένειές μας, αλλά νιώθουμε τόσο κοντά ο ένας τον άλλον και είμαστε τόσο δεμένοι που δημιουργούμε την δική μας οικογένεια εδώ στη Ρόδο!

Τώρα το Σάββατο έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δείχνει διαφορετικό πρόσωπο εντός έδρας σε σχέση με τα εκτός παιχνίδια. Στην έδρα του το Ρέθυμνο Cretan Kings προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό του, να ανοίξει το γήπεδο και να τρέξει στον αιφνιδιασμό!

Για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να κοντρολάρουμε το τέμπο του παιχνιδιού και να μην επιτρέψουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο που θα τον βοηθήσει και στην ψυχολογία. Έχουν καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα για να σταματήσουμε τις επιθετικές τους λύσεις! Σίγουρα θα θέλαμε να κλείσουμε και το 2019 αλλά και τον πρώτο γύρο με άλλη μια πολύ σημαντική νίκη γι’ εμάς!

Κλείνοντας, επειδή θα τα ξαναπούμε με τον νέο χρόνο την επόμενη φορά, να ευχηθώ και Καλή Πρωτοχρονιά!

Τα λέμε του… χρόνου,

Φίλιππος”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …