Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να τα δώσουμε όλα για να διευρύνουμε το σερί μας”

“Να τα δώσουμε όλα για να διευρύνουμε το σερί μας”

gkikas 1

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ανβίλ, η ΑΕΚ αύριο καλείται να αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της basket league. Ο Νίκος Γκίκας, μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του, και δήλωσε ότι άπαντες στην ένωση πρέπει να δώσουν το 100% ώστε να πάρουν την νίκη και να διευρύνουν το σερί τους στην Α1.

Διαβάστε αναλυτικά:

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο σερί των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων που δίνουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Διαθέτει ρόστερ με ατομικό ταλέντο, εμπειρία και μαζί με τους οπαδούς του στο πλευρό του, γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος, ειδικά εντός έδρας.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ανεβασμένη τη ψυχολογία μας, μετά τη σπουδαία νίκη στην Πολωνία απέναντι στην Ανβίλ για το Basketball Champions League, αλλά και αυτή απέναντι στον Προμηθέα για το Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες αυτοί όμως ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι 100% στον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να διευρύνουμε το σερί μας στο Πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…