Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να σταματήσουμε το αρνητικό σερί”

“Να σταματήσουμε το αρνητικό σερί”

kalogiannidis kolossos

Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, ενόψει της αναμέτρησης του Κολοσσού με το Περιστέρι, τονίζοντας ότι μια νίκη με αντίπαλο σαν την ομάδα του Παπανικολόπουλου θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα φίλοι μου,

Μετά από μία ήττα, ίσως είναι η δυσκολότερη στιγμή μου γράφοντας στο blog. Θα ξεκινήσω διαφορετικά αυτή τη φορά, θέλοντας να ευχηθώ σε όλους να έχουν καλά Χριστούγεννα με όμορφες στιγμές με τα δικά τους άτομα, πολλά χαμόγελα και υγεία! Χαίρεσαι να περπατάς στους δρόμους και να βλέπεις ευτυχισμένους ανθρώπους να έχουν ενσαρκωθεί πλήρως στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Εμείς ως επαγγελματίες παίκτες, λόγω των υποχρεώσεων μας, το ζούμε λίγο διαφορετικά. Κάποιοι μακριά από τις οικογένειές τους, από συγγενείς και φίλους! Αλλά, όλοι μας εδώ στην ομάδα από προπονητές μέχρι και παίκτες νιώθουμε σαν μια οικογένεια και το ζούμε όλο αυτό μαζί! Ο ένας προσπαθεί καθημερινά να στηρίξει τον άλλον για να λειτουργεί σωστά όλο αυτό!

Τώρα, ως προς το μπασκετικό κομμάτι, αφήνω πίσω την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στον Ήφαιστο και θα ασχοληθώ με τον αγώνα του Σαββάτου!

Το Περιστέρι, την τελευταία εβδομάδα προέρχεται από δύο πολύ καλές νίκες, (Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και Ρίγα στην Ευρώπη) κι έχει δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό! Έχει πολλές λύσεις στο παιχνίδι του και βρίσκει μπροστά σκορ με πολλούς τρόπους. Πρέπει να σταματήσουμε τα επιθετικά του όπλα και να μην έχουμε μεγάλα κενά διαστήματα στον αγώνα!

Έχουμε τρεις συνεχόμενες ήττες και πρέπει να σταματήσουμε αυτό το σερί το Σάββατο. Μια τέτοια νίκη μ’ έναν δύσκολο αντίπαλο θα μας αλλάξει και την ψυχολογία! Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το καταφέρουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και με τη δύναμή του να μας δώσει μια μικρή ώθηση.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…