Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC “Μπορούμε ακόμη καλύτερα”

“Μπορούμε ακόμη καλύτερα”

loukas maurokefalidis ionikos nikaias larisa

Για δεύτερη φορά στην EKO Basket League της φετινής σεζόν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναδεικνύεται MVP της αγωνιστικής. Ο 35χρονος φόργουορντ σέντερ του Ιωνικού Νίκαιας Affidea ήταν ο Πολυτιμότερος Παίκτης της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.

Στη νίκη της ομάδας του στην Λήμνο επί του Ηφαίστου συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ράνκινγκ (29 πόντοι με 5/5 βολές, 6/13 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, 4 κερδισμένα φάουλ, δύο φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 33’ και 25’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League.

«Σίγουρα είναι κάτι ευχάριστο, αλλά όχι πιο σημαντικό από τη νίκη της ομάδας μου σε μια δύσκολη έδρα», σχολίασε για την διάκριση του ο Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος, επίσης, είχε αναδειχθεί MVP του πρώτου μήνα του Πρωταθλήματος.

«Μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος», δήλωσε ο 35χρονος φόργουορντ σέντερ για την πορεία του Ιωνικού Νίκαιας Affidea, ενώ συνολικά για την EKO Basket League, τόνισε ότι: «Το Πρωτάθλημα φέτος και ο ανταγωνισμός είναι σε καλό επίπεδο και κάθε χρόνο παρουσιάζεται μία βελτίωση».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για δεύτερη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League της φετινής σεζόν σε MVP σε συνδυασμό με την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Ιωνικού Νίκαιας Affidea;

«Σίγουρα είναι κάτι ευχάριστο, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Το σημαντικότερο κι αυτό για το οποίο χαίρομαι περισσότερο είναι ότι βοήθησα, με αυτό τον τρόπο, την ομάδα μου να πάρει μία σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα».

– Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας σου μέχρι τώρα;

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που θα δείξουμε και στο γήπεδο».

– Ποια είναι η άποψη σου για την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα της EKO Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς;

«Το πρωτάθλημα φέτος και ο ανταγωνισμός είναι σε καλό επίπεδο και κάθε χρόνο παρουσιάζεται μία βελτίωση. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, θεωρώ πως οι μεσαίες ομάδες είναι σε θέση να βάζουν δύσκολα στους πιο ισχυρούς της λίγκας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…