Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μεγάλη η νίκη με την Χίμκι, αλλά θέλουμε κι άλλη”

“Μεγάλη η νίκη με την Χίμκι, αλλά θέλουμε κι άλλη”

antonis koniaris olympiakos aerodromio

Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση. Ο Αντώνης Κόνιαρης κατά την αναχώρηση της ομάδας τόνισε ότι κόντρα στη ρωσική ομάδα ήταν μία μεγάλη νίκη και θέλουν ακόμη μία.

Αναλυτικά:

“Έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν. Στην αρχή ίσως όλα να είναι ιδανικά και να μας χειροκροτούν (σ.σ. οι φίλαθλοι των γηπεδούχων), όμως, όταν το παιχνίδι αρχίσει και έρθουν οι επαφές, τότε όλα θα αλλάξουν. Φάνηκε και χθες πως η ομάδα αντέχει σε αυτές τις καταστάσεις και ελπίζω να το δείξουμε και στην αναμέτρηση της Παρασκευής. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει πάρα πολύ δυνατά, πιέζει σε όλο το γήπεδο, προσπαθεί να σταματήσει την επίθεση του αντιπάλου του και εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί η πίεση χαλάει το μυαλό σου και σε κουράζει. Πιστεύω πως αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και αποφύγουμε τα λάθη στο κατέβασμα της μπάλας και στις πρώτες πάσες, γιατί αυτά τα λάθη είναι που δίνουν αιφνιδιασμούς στον αντίπαλο, θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Σίγουρα είναι μεγάλα ματς, σίγουρα είναι ιδιαίτερο όταν δίνεις δύο αγώνες σε μία εβδομάδα. Ήταν μεγάλη η νίκη χθες, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και το αυριανό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …