Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Καλύτερος του Καλάθη ο Καμπάτσο”

“Καλύτερος του Καλάθη ο Καμπάτσο”

1138938166 0055 U202260272483SI 896x504@Gazzetta Web

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Νίκος Γκάλης” και ο Πάμπλο Λάσο έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας πριν την αναμέτρηση μίλησε για τον Καμπάτσο και τον Καλάθη και τόνισε ότι γι αυτόν ο Αργεντινός είναι καλύτερος από τον αρχηγό των “πρασίνων”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα περίπλοκο ματς. Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια γεμάτη ομάδα, που κινείται γύρω από τον Καλάθη. Σκοράρει με ευκολία και διαθέτει αθλητικούς παίκτες. Η ομάδα είναι καλή. Όμως, έχει κάνει κάποιες ήττες, γι’ αυτό και θα βρίσκει περισσότερο κίνητρο. Είναι ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι, μακριά από την έδρα μας. Στη συγκεκριμένη έδρα έχουμε και καλές αναμνήσεις και κάποιες άλλες, όχι τόσο καλές. Σκέφτομαι μόνο για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για το πώς είναι να αγωνίζεσαι εν μέσω εορτών: «Είναι ξεχωριστές αυτές οι μέρες. Όμως, γνωρίζαμε το πρόγραμμα από την αρχή της σεζόν. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα. Η Δευτέρα και η Τρίτη ήταν ελεύθερες, που συνήθως είναι “γεμάτες” μέρες για το μπάσκετ. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τις οικογένειές μας, παρά για εμάς».

Για τον Νικ Καλάθη: «Όλοι οι προπονητές πιστεύουν πως οι παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους είναι οι καλύτεροι. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός κατά την άποψή μου, ένα σημείο αναφοράς, όμως θεωρώ τον Καμπάτσο καλύτερο».

Για τις απουσίες της Ρεάλ στο “Νίκος Γκάλης”: «Ο Γιουλ, ο Ρέγιες και ο Κάρολ δεν θα αγωνιστούν. Θα ταξιδέψουμε με 13 παίκτες και θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα για τις τελικές επιλογές. Ελπίζουμε να επιστρέψει ο Κάρολ όσο πιο σύντομα γίνεται. Λείπει για ένα προσωπικό θέμα. Θέλουμε να τον έχουμε την Κυριακή μαζί μας. Όμως, είναι δύσκολο να ελέγξεις τα προσωπικά ζητήματα. Ο Ρέγιες είναι καλύτερα, ελπίζουμε να επιστρέψει την Κυριακή. Ωστόσο, ο Γιουλ δεν θα τα καταφέρει».

Για τα σερί της ομάδας του: «Τα σερί κρύβουν και κάτι αρνητικό. Όσα περισσότερα ματς κερδίζεις, τόσο πιο κοντά βρίσκεται στην επόμενη ήττα σου. Θα ήθελα να περάσουμε καιρό, δίχως ήττα, αλλά είναι κάτι σύνθετο. Στην πραγματικότητα, έχουμε πετύχει ένα σημαντικό αριθμό νικών, που μας έχουν φέρει ψηλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…