Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Καλύτερη αμυντική ομάδα της διοργάνωσης η Μακάμπι”

“Καλύτερη αμυντική ομάδα της διοργάνωσης η Μακάμπι”

rick pitino

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο προπονητής των “πρασίνων”, Ρικ Πιτίνο, κατά την αναχώρηση για το Ισραήλ τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

“Η Μακάμπι είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα της διοργάνωσης και εξαιρετική στο physical παιχνίδι. Όπως και ο Παναθηναϊκός έχει πάντοτε αβαντάζ στο γήπεδό της, λόγω της ατμόσφαιρας. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στα σαράντα και πλέον χρόνια που είμαι προπονητής αυτή είναι από τις πιο απαιτητικές καταστάσεις που έχω βιώσει.

Προφανώς το να σκοράρεις απέναντι σε αυτή την άμυνα που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες είναι σημαντικό. Διαθέτουν μια νεανική ομάδα που, όπως προανέφερα, αρέσκεται στο physical παιχνίδι και τα κατάφερε καλά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα παίξουμε και εμείς δυναμικά ώστε να “τρέξουμε” σωστά τις επιθέσεις μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…