Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Η αληθινή φιλία”

“Η αληθινή φιλία”

Στον δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Μπόγρης -που πλέον θα φοράει την φανέλα της Τενερίφης– αποφάσισε να συνεχίσει ο Λεωνίδης Κασελάκης να γράφει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Ο γκαρντ του Προμηθέα στην “πρώτη” του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μας μιλάει για την αληθινή φιλία και απαριθμεί τα πέντε πράγματα που αποδεικνύουν ότι υπάρχει πραγματικά.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αυτό το blog δεν θα μπορούσε να αναφέρεται αποκλειστικά σε αγωνιστικά θέματα… ήταν κάτι που ξεκίνησε ο Γιώργος με επιτυχία και οφείλω να το συνεχίσω με τον τρόπο μου. Λέω να το πηγαίνουμε εναλλάξ.

Καταρχήν, να ευχηθούμε στον Γιώργο καλή συνέχεια. Δεν θέλω να πω περισσότερα Γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη και σπάνια σχέση που ξεπερνάει τη μαγεία της φιλίας. Και μιας και μιλάμε για φιλία, ας πούμε 5 πράγματα που αποδεικνύουν πως η τελευταία υφίσταται αληθινά.

1) Ο φίλος ο πραγματικός θα είναι εκεί στα δύσκολα. Να σε στηρίξει, να σε συμβουλεύσει, να σε επικρίνει,να σε αφυπνίσει. Το πιο βασικό από όλα όμως είναι να σε κάνει να μη νιώθεις μοναξιά εκεί που πιστεύεις πως έχεις φτάσει στα όρια των αντοχών σου.

2) Ο καλός φίλος είναι εκεί στα πάνω σου. Για μένα εκεί φαίνεται ο πραγματικός φίλος. Αυτός που σ’ αγαπάει περισσότερο από τον εγωισμό του και θα χαρεί δίπλα στη χαρά σου, δεν θα νιώσει ότι ξεφεύγεις. Αλλά ότι έρχεται εκείνος μαζί σου, χωρίς να απαιτεί λόγω της φιλίας το ο,τιδήποτε.

3) Ο καλός ο φίλος θα είναι αυτός που θα δείτε μαζί τον τελικό Ευρωλίγκας ή αντίστοιχα για να αναφερθούμε και στο γυναικείο φύλο τον τελικό του gntm. Δεν χρειάζονται διευκρινίσεις νομίζω.

4) Ο καλός ο φίλος είναι αυτός που στα ερωτικά σου θα είναι η ισορροπία και ταυτόχρονα η δύναμη σου. και από την άλλη πλευρά είναι αυτός που όταν θα έχει σχέση και αναγκαστικά δεν έχετε τον ίδιο χρόνο κάποιες φορές θα είναι εκεί για σένα καλύπτοντας όλα τα κενά όπως πριν τη σχέση του.

5) Το 5ο λέω να το αφήσω για εσάς…

Η φιλία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο ιερά ιδανικά στη ζωή. Κατά τη γνώμη μου, όμως, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί-επιλεκτικοί σε αυτό. Όπως σε όλα στη ζωή έτσι και σε αυτό η ισορροπία είναι η μαγική λέξη κλειδί.

Αυτά και θα τα πούμε από βδομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Έκτακτη ΓΣ για εκλογή νέου Προέδρου!

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 18 Μαρτίου, με σκοπό την …