Κεντρική Γυναίκες “Ένα ρεκόρ που θέλουμε να συνεχιστεί”

“Ένα ρεκόρ που θέλουμε να συνεχιστεί”

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (14/12) επικράτησε της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο ΣΕΦ, έφτασε τις 106 νίκες στο πρωτάθλημα και «έσπασε» το ρεκόρ του Αθηναϊκού, γράφοντας ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ της χώρας μας.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θέλει να διατηρήσει και να διευρύνει το αήττητο σερί της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, με στόχο να σπάσουν το ρεκόρ της γυναικείας ομάδας του Κονέκτικατ, τις Χάσκις, οι οποίες σταμάτησαν στις 111 νίκες στο NCAA και να γίνουν η γυναικεία ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες.

O Γενικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας: «Το χτεσινό ρεκόρ και το επόμενο που περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία να έρθει, οφείλεται στις προσπάθειες που έχει κάνει για πάρα πολλά χρόνια ο Γιώργος Λεριώτης. Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, ο οποίος δεν έχει φοβηθεί χρόνο και κόστος, για να κρατήσει αυτήν την ομάδα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Το δεύτερο κομμάτι, και το πολύ σημαντικό, είναι ότι με την βοήθεια του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, και την άψογη συνεργασία τους με τον Γιώργο Λεριώτη, αυτή η ομάδα έχει οδηγηθεί τόσο ψηλά που κυνηγάει τέτοια ρεκόρ, δηλαδή να σπάσει το ρεκόρ του Αθηναϊκού και τώρα να κυνηγάει εκείνο των Χάσκις του Κονέκτικατ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί.

Σε τεράστιο βαθμό αυτές οι επιτυχίες στηρίζονται στις παίκτριες και τους προπονητές της ομάδας. Αυτοί έχουν τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι να μην χαλαρώσει ποτέ ο ρυθμός του Ολυμπιακού, γιατί αυτά τα ρεκόρ μία στιγμή σταματάνε, αλλά θα ήταν πολύ ευχάριστο για μας να φτάσουμε στην 112η νίκη στο πρωτάθλημα για να είμαστε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Τέλος ο Δεσποτάκης από την Ελευθερία Μοσχάτου

Υπέβαλε την παραίτησή του από την Ελευθερία Μοσχάτου ο Μάριος Δεσποτάκης. Με ανκοίνωση που…