Κεντρική NBA “Είμαι έτοιμος για το ξύλο που θα δέχομαι”
NBA

“Είμαι έτοιμος για το ξύλο που θα δέχομαι”

giannis antetokounmpo bucks hawks

Σε δηλώσεις του ύστερα από τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Ντιτρόιτ Πίστονς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε έτοιμος για το “ξύλο” που θα δέχεται σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και τίποτα λιγότερο. Πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να είναι φίζικαλ απέναντί μου, να με χτυπήσουν και να με ρίξουν στο παρκέ. Εγώ πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος, να έχω το μυαλό μου στον αγώνα. Ξέρω ότι θα υπάρχουν πολλές επαφές και είμαι έτοιμος γι’ αυτές.

Απόψε κάποια στιγμή με κούρασε όλο αυτό, αρχικά είπα ας αφήσουμε το ξύλο και ας παίξουμε μπάσκετ, στο τέλος της ημέρας όμως οι συμπαίκτες του μου με κράτησαν στο ματς. Σημαίνει πολλά ο τρόπος με τον οποίο με κάλυψαν. Είδα για παράδειγμα τον Μίντλετον να τους φωνάζει “σταματήστε, αρκετά”, είναι ο μεγάλος αδελφός μου. Πάντα ήταν εκεί, τώρα είναι περισσότερο από ποτέ.

Εγώ θα παίζω σκληρά, αυτοί παίζουν σκληρά, το ξέρεις αυτό κάθε φορά που έρχεσαι στο Ντιτρόιτ ότι θα σε αντιμετωπίσουν με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθώ να γίνω καλύτερος, δεν σκέφτομαι τα εύστοχα ή τα άστοχα σουτ, ξέρω ότι αυτή η διαδικασία θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Όσο περνάει η σεζόν, ξέρεις τι θέλει η ομάδα από εσένα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…