Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχει βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός, πολύ έξυπνος ο Πιτίνο”

“Έχει βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός, πολύ έξυπνος ο Πιτίνο”

pesic 1

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, λέγοντας ότι έχει βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε πολύ έξυπνο προπονητή τον Ρικ Πιτίνο τονίζοντας ότι έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του τριφυλλιού.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Έχει βρει ρυθμό, καθώς έχει κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουν ισορροπία στο παιχνίδι τους. Ο Νικ Καλάθης παίζει σε υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Ταϊρίς Ράις αρχίζει να παίζει βάσει της ποιότητάς του.

Έχουν ένα από τα καλύτερα τριάρια στην Ευρώπη και είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ξέρουμε αυτό. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Ο Πιτίνο είναι ένας προπονητής που έχει περισσότερη εμπειρία στο NBA. Είναι πολύ έξυπνος και έχει ήδη έναν χρόνο εμπειρίας στην Ευρώπη. Γνωρίζει ότι δεν είναι δυνατό μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες να αλλάξει τα πάντα, έχει προσαρμοστεί στην κατάσταση της ομάδας».

Για την απουσία του Βίκτορ Κλαβέρ: «Ο Βίκτορ είναι πολύ σημαντικός. Ο καθένας ρωτάει για τα γκαρντ πότε θα επιστρέψουν. Αυτή είναι μια κατάσταση που θα σκεφτούμε και μετά, στο παιχνίδι με την Μάλαγα και στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δεν είναι εύκολο για εμάς, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…