Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχει προοπτική ο Ολυμπιακός”

“Έχει προοπτική ο Ολυμπιακός”

sakota 1

Ο Ερυθρός Αστέρας κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει προοπτική, παρότι δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Αναλυτικά:

Ντράγκαν Σάκοτα (προπονητής Ερυθρού): «Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα, παίζει μόνο στην Euroleague και αρκεί να δείτε το ρόστερ. Προφανώς δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες, αλλά βλέπει κανείς εύκολα την προοπτική. Έχουμε δύο παιχνίδια μέσα σε δύο μέρες και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εμφανιστείς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα, πιο έξυπνα και να κοιτάξουμε μπροστά ως ομάδα».

Όγκνιεν Ντόμπριτς (παίκτης Ερυθρού): «Περιμένουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν υπήρχε χρόνος για πολλή ανάλυση, μετά το ματς στην Μόσχα. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστή ομάδα, έχει πρωταγωνιστές τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου κι έχει τον Σέρβο διεθνή Νίκολα Μιλουτίνοφ, που είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Φέτος, παίζει καλά και ο Μπράντον Πολ. Πιστεύω ότι με καλή άμυνα και στήριξη από τους φιλάθλους, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην έκτη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…