Κεντρική Διεθνή “Δεν ψάχνω δικαιολογίες, το Περιστέρι μας νίκησε σε όλα”

“Δεν ψάχνω δικαιολογίες, το Περιστέρι μας νίκησε σε όλα”

peristeri amiel

Την ανωτερότητα του Περιστερίου στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Νίμπουρκ παραδέχθηκε ο τεχνικός της τσεχικής ομάδας, Όρεν Αμιέλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου ήταν καλύτερη σε όλα!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρέπει να συγχαρούμε το Περιστέρι για τη νίκη του. Είχαν εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες, που τις αξιοποίησαν προς όφελος τους με την αλλαγή σκυτάλης. Παίζανε καλό μπάσκετ, αλλά σήμερα μας κερδίσανε παίζοντας πολύ καλύτερα από εμάς. Όταν χάνω δεν συνηθίζω να κοιτάζω την στατιστική για 24 ώρες, ώστε να μην ψάχνω δικαιολογίες. Έπαιξαν σκληρά, έξυπνα, μας νίκησαν στα ριμπάουντ, ήταν καλύτεροι στην άμυνα, μας νίκησαν σε όλα! Τώρα εμείς θα ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι μας για το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των ΤσέχωνΠάβελ Πούμπρλα, δήλωσε: «Μας έκαναν αυτό που θέλουμε εμείς να κάνουμε στις άλλες ομάδες. Έτσι χάσαμε, βγήκαν στο γήπεδο επιθετικά, πήραν διαφορά στην πρώτη περίοδο και παρά τις προσπάθειες μας να μειώσουμε, δεν καταφέραμε να τους πλησιάσουμε καν, έβαζαν ξανά μπροστά την επιθετικότητα τους και δεν μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Σήμερα η άμυνα του Περιστερίου ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα να σκοράρουμε 65 πόντους. Αυτό τα λέει όλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…