Κεντρική NBA “Δεν με νοιάζουν τα στατιστικά μου” (vid)
NBA

“Δεν με νοιάζουν τα στατιστικά μου” (vid)

antetokounmpo bucks hornet 1

Οι Μπακς διεύρυναν το σερί νικών τους στις 11, στην χθεσινή επικράτηση επί των Χόρνετς, όχι όμως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς μπήκε τέλος στο σερί των 19 συνεχόμενων νταμπλ-νταμπλ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την λήξη του αγώνα, ο “Greek Freak” τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται για τα ατομικά στατιστικά του, αλλά για τις επιδόσεις της ομάδας του, για τις οποίες αρκέστηκε να πει ότι το ρεκόρ της μιλάει από μόνο του.

Συγκεκριμένα είπε:

«το πλάνο που είχαμε μας διευκόλυνε αρκετά στο να σκοράρουμε εύκολα, βγήκαμε στην τρίτη περίοδο και αυξήσαμε το προβάδισμα μας με αποτέλεσμα να μην αφήσουμε περιθώριο σε παίκτες να βρουν ρυθμό.

Είναι ωραίο που δεν έπαιξα πολύ χρόνο. Χρειάζεται μερικές φορές. Θα πάω για βραδινό χωρίς να πονάω μετά από καιρό. Δε με ενδιαφέρουν τα στατιστικά μου. Το ρεκόρ της ομάδας μιλάει από μόνο του. Έχουμε 17 νίκες σε 20 παιχνίδια. Μπορούμε και καλύτερα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε την απουσία του Μίντλετον ως δικαιολογία.

Πριν το ματς μίλησε με τον coach και του είπε ότι έχουμε 10 σερί νίκες και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Οι 11 σερί νίκες έχουν να συμβούν από το 1985. Κάθε ήττα μας πονά. Σε κανέναν δεν αρέσει να μπαίνει στο παρκέ και να χάνει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…