Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Χρειαζόμαστε νίκες πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος”

“Χρειαζόμαστε νίκες πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος”

ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε εντός έδρας εναντίον του Παναθηναϊκού με 69103, για την 11η αγωνιστική της Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να τονίζει στις δηλώσεις του πως η ομάδα του χρειάζεται κάποιες νίκες ακόμα στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Πάνω – κάτω το ματς πήγε όπως περιμέναμε. Ξέχωρα από το γεγονός ότι χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Τουλάχιστον επιθετικά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει λίγο καλύτερα. Είναι παιχνίδια διαχείρισης αυτά. Θες να γίνονται, να περνάνε και από εκεί και πέρα να συγκετρώνεσαι στα επόμενα, που είναι και οι βασικοί στόχοι

Έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Δεν έχουμε μια σταθερή πάνω στην οποία μπορούμε να ακουμπήσουμε και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ευτυχώς, με τις εκτός έδρας νίκες που έχουμε κάνει, έχουμε ρεφάρει τις ήττες εδώ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα να βρούμε κάποιες νίκες, πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος.”

Για τις βλέψεις που έχει ο Κολοσσός για κάτι περισσότερο μελλοντικά, σχολίασε:
“Σταδιακά γίνεται αυτό και η προσέλευση του κόσμου το καθορίζει αυτό. Σήμερα είδαμε μια ωραία ατμόσφαιρα, ένα γεμάτο γήπεδο κι αν έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση και στα επόμενα παιχνίδια, τότε θα αλλάξουν και οι βλέψεις.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…