Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Κάλεσμα ενότητας για το 2020! (vid)

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα ενότητας για το 2020! (vid)

paok telekom dome e1575400314518

Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε ο ΠΑΟΚ μέσω ανάρτησης του στα social media, εστιάζοντας στην δυσμενή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνει κάλεσμα για ενότητα και συσπείρωση για ένα καλύτερο 2020.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Αποχαιρετάμε το 2019 με πολύ έντονα συναισθήματα. Μία χρονιά που έφερε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το πολυπόθητο νταμπλ της ομάδας ποδοσφαίρου, έφερε όμως και την διεκδίκηση ενός τίτλου με την συμμετοχή σε έναν τελικό για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια για την ομάδα μπάσκετ.

Για την ομάδα μπάσκετ που κράτησε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ στα δύσκολα, η χρονιά που φεύγει αφήνει μια πολύ πικρή γεύση. Και την ομάδα μας σε μία θέση που κανείς δεν θα ήθελε να την βλέπει. Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα αυτή την στιγμή και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Σαν οικογένεια…
Με σύνεση και αποφασιστικότητα, με υπομονή και επιμονή, με πάθος και ομαδικό πνεύμα. Ενωμένοι και συσπειρωμένοι όσο ποτέ, να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας την προσπάθεια για να είναι πολύ καλύτερο το 2020.

Ευχόμαστε καλή χρόνια σε όλους, με υγεία και καλή δύναμη για να μπούμε δυναμικά στη νέα χρονιά, έτσι όπως ακριβώς αρμόζει στον ΠΑΟΚ.

Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο PAOK Sports Arena για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς. Τον πρώτο από τους πολλούς αγώνες-τελικούς που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να κερδίσουμε. Και θα τους κερδίσουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Σαν οικογένεια!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…