Κεντρική NBA Όλοι βλέπουν τον MVP του ΝΒΑ στο πρόσωπο του Γιάννη

Όλοι βλέπουν τον MVP του ΝΒΑ στο πρόσωπο του Γιάννη

giannis antetokounmpo mvp

Λένε ότι είναι πιο δύσκολο να μείνεις στην κορυφή, από το να ανεβείς. Ο Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης, του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή για τον Γιάννη! Οι φετινές του εμφανίσεις είναι ακόμα καλύτερες κι οι… ειδικοί ψηφίζουν ότι αυτός θα είναι εκ νέου MVP στο ΝΒΑ. Αν το λένε αυτοί, σιγά μην διαφωνήσουμε εμείς, που θέλουμε να τον βλέπουμε πάντα στην κορυφή.

Σε… ανεπίσημη δημοσκόπηση προχώρησε το ESPN, ζητώντας από 101 ανθρώπους των ΜΜΕ να ψηφίσουν ποιος θεωρούν ότι θα είναι MVP της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ. Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις τους, αφήνοντας πίσω και… «ιερά τέρατα» (Λεμπρόν), και παίκτες με ιστορία και παρουσία στα παρκέ του ΝΒΑ (Χάρντεν), αλλά και τον… νέο σφετεριστή του θρόνου (Ντόντσιτς).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε 48 πρωτιές, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν στις επιλογές και των 101 «ειδικών», που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Και πώς να μην είναι όταν έχει 30.8 πόντους (με ποσοστό 56.5%), 13.4 ριμπάουντ (που είναι ρεκόρ καριέρας), 5.8 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Τι άλλο να κάνει για να βγει back to back πολυτιμότερος παίκτης στο ΝΒΑ; Απλά να συνεχίσει να… μαγεύει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…