Κεντρική Basket League Άρης Ο Νίκος Γκάλης «έριξε» το facebook. Λατρεία για τον Θεό του μπάσκετ

Ο Νίκος Γκάλης «έριξε» το facebook. Λατρεία για τον Θεό του μπάσκετ

galis nick

Οι περισσότεροι από εκείνους που έσπευσαν να πουν… διαδικτυακά «χρόνια πολλά» στον Νίκο Γκάλη, για την ονομαστική του εορτή, πιθανότατα ήταν πολύ μικροί, όταν ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καθήλωνε όλο τον κόσμο. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, όμως η αγάπη του κόσμου είναι συγκλονιστική κι ο Νικ κάνει ακόμα… ασύλληπτα νούμερα.

«Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου στους εκατοντάδες φίλους που γέμισαν το inbox μου με ευχές για την ονομαστική μου γιορτή» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Γκάλης. Κι είναι αλήθεια, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πόσα μηνύματα αγάπης έλαβε. Αν κρίνουμε απ’ όσους έσπευσαν να συμπληρώσουν τις ευχές τους, τότε κι οι αριθμοί πρέπει να τρελάθηκαν.

Τη στιγμή που γράφονταν το κείμενο, κάτω από τη σχετική ευχαριστήρια δήλωση που γράψαμε υπήρχαν 17.909 like και 2.039 σχόλια! Μιλάμε για τον απόλυτο σταρ, για τον άνθρωπο, ο οποίος ακόμα συγκινεί. Γι’ αυτόν που πρέπει να είναι «παρών» την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, όταν η νέα διοίκηση στείλει στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Νίκος Γκάλης παραμένει ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ, ο άνθρωπος που δεν χρειάζεται να κάνει κάτι για να μας συγκινήσει. Μας αρκεί που ήρθε στη ζωή μας, που έκανε ένα άθλημα το οποίο ήταν σε… στενό οικογενειακό κύκλο, εθνικό μας σπορ. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενώσουμε τις ευχές μας με αυτές όλο του κόσμου, που δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την αγάπη του στον Γκάλη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…