Κεντρική Basket League Άρης Η “πρώτη” του Καμπερίδη στον Άρη! “O καθένας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό”

Η “πρώτη” του Καμπερίδη στον Άρη! “O καθένας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό”

aris kaberidis

Την πρώτη του προπόνηση ως πρώτος κόουτς έκανε ο Σάββας Καμπερίδης ενώ στο τεχνικό τιμ εντάχθηκε ξανά ο Δημήτρης Νικολαΐδης. Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΑΡΗ πραγματοποίησε σήμερα (11/12) το απόγευμα ο Σάββας Καμπερίδης. Τον νέο προπονητή της ομάδας μας παρουσίασε στους παίκτες ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, ο 41χρονος προπονητής επεσήμανε: «Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Πρέπει όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχουμε αυτό που πρέπει».

Επέστρεψε ο Δημήτρης Νικολαΐδης στο τεχνικό τιμ

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης επιστρέφει κι αυτός στον ΑΡΗ και θα είναι μαζί με τον Βαγγέλη Σπυρίδη οι συνεργάτες του Σάββα Καμπερίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Οι «κίτρινοι» συνέχισαν σήμερα (11/12), χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/12, 19:00, Cosmote Sport4 HD), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (12/12) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…