Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η Ευρωλίγκα έβγαλε ανακοίνωση ότι αδικήθηκε η Φενέρ!

Η Ευρωλίγκα έβγαλε ανακοίνωση ότι αδικήθηκε η Φενέρ!

alberto abalde celebrates valencia basket eb19

Η Φενέρμπαχτσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έχασε ματς, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, καθώς έχασε στην παράταση με καλάθι του Λόιντ λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Η Ευρωλίγκα, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι έγινε λάθος κατά της τουρκικής ομάδας.

Αναλυτικά:

“Στην παράταση με 11” στο ρολόι του αγώνα, ο Τζόρνταν Λόιντ της Βαλένθια πήρε την μπάλα στο παρκέ. Έκανε ντρίμπλα προς το αντίπαλο καλάθι και με 8” να απομένουν, επιχείρησε ένα σουτ δύο πόντων. Την ώρα της τελικής προσπάθειας, ο Τζόρνταν Λόιντ είχε αντικανονική επαφή με τον Λέο Βέστερμαν της Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Λέο Βέστερμαν είχε προλάβει να πάρει κανονική θέση άμυνας.

Η επαφή προκλήθηκε πριν ο Τζόρνταν Λόιντ αφήσει την μπάλα, σε προσπάθεια δύο πόντων. Το αμυντικό φάουλ που δόθηκε πάνω στον Λέο Βέστερμαν ήταν ένα λανθασμένο σφύριγμα, το οποίο θα έπρεπε να είχε δοθεί ως επιθετικό φάουλ από τον Τζόρνταν Λόιντ. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μετρήσει το δίποντο του Τζόρνταν Λόιντ κι η κατοχή να είναι για τη Φενέρμπαχτσε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…