Κεντρική Ηρακλής Η ανάλυση του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ

Η ανάλυση του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ

live streaming iraklis lavrio

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή για τη 13η αγωνιστική της Basket League. Όπως συνηθίζει ο Δικέφαλος του Βορρά πριν από κάθε του παιχνίδι παρουσιάζει την αντίπαλη ομάδα.

Αναλυτικά:

“Στο Ιβανώφειο δοκιμάζεται σήμερα ο ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της EKO Basket League, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος (17:45, ERT SPORTS).

Ο Ηρακλής επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από απουσία 8 χρόνων και είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-7, έχοντας τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες στα έξι ματς που έχει δώσει στην έδρα του.

Στον πάγκο του Ηρακλή βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ήταν προπονητής του Άρη, ενώ νωρίτερα είχε προπονήσει την Κύμη, τα Τρίκαλα και τον Αρκαδικό.

Ο Ηρακλής είναι μια ισορροπημένη ομάδα, η οποία έχει την 7η καλύτερη επίθεση στην EKO Basket League με 78 πόντους ανά αγώνα, αλλά και την 7η καλύτερη άμυνα με παθητικό που δεν ξεπερνάει τους 80.5 πόντους.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Καναδός γκαρντ, Olivier Hanlan, ο οποίος πετυχαίνει 16.1 πόντους ανά αγώνα, με τον Jamal Shuler να προσθέτει 12.4 και τον Alex Davis να έχει 10.8 πόντους και 5.3 ριμπάουντ. Όσον αφορά το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, πρώτος σκόρερ είναι ο Θοδωρής Ζάρας με 8.3 πόντους με 53.9% στα τρίποντα.

Στο ρόστερ του Ηρακλή υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν παίξει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ. Οι Θοδωρής Ζάρας, Darrius Garrett και Milenko Tepic ήταν πέρυσι στον ΠΑΟΚ, ενώ και οι Σωτήρης Μανωλόπουλος (2003-2007), Κώστας Κακαρούδης (2014-2016) και Δημήτρης Καλαϊτζίδης (2009-2010) έχουν περάσει από το “PAOK Sports Arena” στο παρελθόν. Από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την καριέρα του και ο νεαρός Γιώργος Φίλλιος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…