Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φήμες για αποχώρηση Ομπράντοβιτς! Ο υποψήφιος αντικαταστάτης

Φήμες για αποχώρηση Ομπράντοβιτς! Ο υποψήφιος αντικαταστάτης

zeliko obradovic

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποιεί κάκιστη χρονιά στην Ευρωλίγκα και βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν σενάρια για αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ στο κάδρο για αντικαταστάτη του είναι ο Ουφούκ Σαρίτσα.

Η Φενέρμπαχτσε πάντως διέψευσε όλα τα σενάρια και στην ανακοίνωση της τονίζει ότι εμπιστεύεται τον Ομπράντοβιτς και σημειώνει ότι δεν είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ουφούκ Σαρίτσα.

“Θα θέλαμε να εξηγήσουμε και να δώσουμε πληροφορίες για την ατζέντα της ομάδας. Η Φενέρμπαχτσε έχει κάνει τις προετοιμασίες της για τη φετινή σεζόν μαζί με τον κόουτς Ομπράντοβιτς, με στόχο να παλεύει σε όλες τις γραμμές από την αρχή της χρονιάς. Δυστυχώς βρισκόμαστε μακριά από το σημείο που θα θέλαμε και περιμέναμε να είμαστε. Η διοίκηση εμπιστεύεται και πιστεύει την ομάδα της οποίας ηγείται ο Ομπράντοβιτς. Οι πληροφορίες μερικών μέσων, που αναφέρουν ότι έχουμε ξεκινήσει διάλογο με τον Ουφούκ Σαρίτσα, είναι ψευδείς και εντελώς τεχνητές. Αυτά που διαδίδονται μέσω social media, δεν είναι ρεαλιστικά. Στέλνουμε σημαντικό μήνυμα στον κόσμο μας: να περιμένετε επίσημη ενημέρωση από την ομάδα και να μη δίνετε σημασία στις φήμες” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…